In 3 stappen snel je motorrijbewijs halen

Spoedcursus motorrijlessen

Nooit meer in de vervelende file staan! Geniet van het ontspannen gevoel van vrijheid dat je krijgt met het halen van je motor rijbewijs. Motorrijden is wellicht de leukste manier om je in het verkeer te verplaatsen en geeft je mega energie!

Heb je plannen om versneld je motorrijbewijs te halen? En wil je het liefste ook nog de eerste keer hiervoor slagen? Dan ben je bij spoedcursus-rijlessen aan het goede adres! Onze motor rijschool verzorgt het motorrijbewijs voor iedereen die eventueel met spoed de motor rijles wilt nemen, voor iedere motor rijopleiding zijn we werkzaam in de regio's Den Haag, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Brabant en Limburg.

1. de motor rijtest

Na het verstrekken van alle informatie zal er een rijtest van 2 uur met je worden afgesproken. De kosten van de rijtest bedragen € 85,- en is vrijblijvend. Voor deze rijtest te kunnen volgen dien je in het bezit te zijn van je B rijbewijs of een geldig theorie certificaat.

Ons streven is dat je niet teveel motor rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt je vaste rij-instructeur tijdens de rijtest hoe je feeling en technische aanleg is voor het motor rijden, wat je leersnelheid is en hoeveel motorrijlessen er nodig zijn om de eerste keer te kunnen slagen voor je motor rijbewijs.

2. De motor opleidingsdagen

Je weet bij spoedcursus-rijlessen altijd na de rijtest waar je aan toe bent, wat de kosten van de complete motor rijopleiding gaan bedragen en hoe snel je het motor rijbewijs kan halen. Afhankelijk van jouw rijervaring kun je een complete rijopleiding met de rijexamens AVB en AVD al volgen vanaf € 845,- die je eventueel per bank of contant kunt voldoen.

Na de eerste proefrijles kan je zelf kiezen voor een spoedcursus welke je voorkeur heeft. Indien je bij spoedcursus-rijlessen.nl je motorrijbewijs heel snel in 1 week, 10 dagen of in 2-8 weken wenst te halen kan je de motorrijlessen volgen bij onze deskundige motorrijschool in de regio's Den Haag, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Brabant en Limburg. De spoed motorrijles krijg je van een ervaren rijinstructeur die je snel helpt aan je motorrijbewijs.

Bij de beide motorrijopleidingen naar keuze worden de rijexamens AVB en AVD direct voor je gereserveerd aansluitend op de motorrijlessen die je nodig hebt!

3. de motorrijexamens AVB en AVD

De spoed motorrijles krijg je volgens een efficiënt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motor rijlessen snel alle vaardigheden die op de rijexamens van je worden verwacht. Afhankelijk van je wensen worden de rijexamens na afloop van de rijtest al voor je gereserveerd.

Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, de examens AVB en AVD, geeft spoedcursus-rijlessen je de garantie dat je heel goed bent voorbereid.