Test je persoonlijke feeling met een vrijblijvend rijtest!

De Rijtest

Als je het auto rijbewijs en/of motor rijbewijs wilt gaan halen zullen er altijd een aantal vragen zijn. Wanneer kan ik gaan starten met de rijlessen bij mijn autorijschool, hoe vaak kan ik autorijles of motorrijles nemen per week en hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Op al deze vragen word door spoedcursus-rijlessen na afloop van de rijtest antwoord gegeven. Tijdens de rijtest word er gekeken hoe je persoonlijke feeling is voor het autorijden of motorrijden, wat beheers je eventueel al rijtechnisch en hoe is je leersnelheid. Het voordeel van de rijtest is dat je snel weet hoeveel rijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs of motorrijbewijs. Tevens krijg je te horen wat de kosten van de rijopleiding waar je voor kiest zullen gaan bedragen.

Als je een snelcursus voor je autorijbewijs in 1 week, 10 dagen of 2-8 weken wenst te gaan volgen kan je de auto rijles nemen bij onze autorijschool in de regio's en omstreken van Amsterdam, Almere, Zaandam, Haarlem, Utrecht, Hilversum, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Vlaardingen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Venlo, Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht. Op al deze locaties staan de deskundige rijinstructeurs voor de spoed autorijlessen voor je klaar, weet je dus direct waar je aan toe bent, worden al je persoonlijke vragen beantwoord en word er ook maatwerk geleverd! Het spreekt voor zich dat je ook kunt starten indien je woonachtig bent in alle omringende woonplaatsen.

Indien je bij spoedcursus-rijlessen.nl je motorrijbewijs heel snel in 1 week, 10 dagen of 2-8 weken wenst te halen kan je de motorrijlessen volgen bij onze deskundige motorrijschool in de regio's Den Haag, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Brabant en Limburg. De spoed motorrijles krijg je van een ervaren rijinstructeur die je snel helpt aan je motorrijbewijs.

De proefles voor de auto of de motor is bestemd om je een rijopleiding op maat te bieden, en dat scheelt je tijd en geld! De rijlessen worden optimaal op jouw afgestemd en voorzien van een gratis theorie online cursus en met ruim 1.200 oefen theorie examenvragen. Tijdens het leren van de theorie examens kan je eventueel reeds met spoed de auto rijles nemen overal in Limburg en goedkoop je autorijbewijs halen.

De kosten

Rijtest auto 1,5uur € 65,00
Rijtest motor 2 uur € 85,00