gratis online theorie lessen en examens met 1.200 examenvragen

Gratis theoriecursus

Wil je spoedig het theorie certificaat voor de auto of de motor gaan halen? Ben je op zoek naar een rijschool waar je gratis theorielessen en theorie examens voor het auto rijbewijs, het motor rijbewijs of het bromfiets rijbewijs kunt oefenen?

Spoedcursus-rijlessen biedt haar cursisten een gratis online theorie cursus aan, waarbij je gratis theorie lessen kunt volgen en theorie examens kunt oefenen met circa 1.200 recente examenvragen. Via deze theorie cursus kun je de theorie leren voor de categorie auto, motor en bromfiets. Deze degelijke theoretische basis komt je goed van pas om heel goed voorbereid te zijn en bevat op zich alles om goed te kunnen slagen de eerste keer voor je theorie-examen.

Je dient in het bezit te zijn van het theorie certificaat als je op het praktijkexamen gaat. Het is verstandig om tijdens de rijlessen tijdig te starten met studeren en het certificaat te halen. Je kan dan immers de theoretische kennis makkelijker in de praktijk toepassen waardoor je praktijk situaties sneller kunt beoordelen en oplossen. Hierdoor heb je uiteindelijk minder lessen nodig, sneller afrijden en waardoor de slagingskans de eerste keer veel groter is!

Je krijgt als leerling een toegangscode om direct met de online theorie te kunnen starten en examenvragen te kunnen oefenen.