Spoedcurus autorijbewijs veel stelde vragen

Wat kost een vrijblijvende proefles?

De rijtest voor het autorijbewijs kost € 65,- en duurt anderhalf uur. De rijtest is altijd vrijblijvend en hiervoor heb je geen theoriecertificaat nodig. Hierdoor weet je hoe lang de opleiding gaat duren en wanneer je het praktijk examen kunt gaan doen, maatwerk dus!

Hoe snel kan ik mijn autorijbewijs halen?

Bij spoedcursus-rijlessen kan je het autorijbewijs halen in een periode van 2 tot 8 weken via een spoedcursus, en kan je ook naar wens een autorijleskamp volgen in een week tijd of in maximaal 10 dagen. Zo kan je snel starten en spoedig je autorijbewijs halen!

Krijg ik altijd dezelfde rij instructeur?

Ja. Het is belangrijk om je spoed-rijopleiding te volgen bij een vaste en deskundige rijinstructeur waarbij jij je op je gemak voelt en die jou zo goed mogelijk voorbereid voor je rij examen.

Wat kost een complete rijopleiding?

Het autorijbewijs kan reeds worden behaald vanaf € 605,00 inclusief een gratis theorie online cursus, 10 autorijlessen en een praktijkexamen. Tegen meerprijs van € 75,00 kan er een examengarantie worden bijgekocht. Na afloop van de rijtest weet je dus precies wat de totale kosten van de rijopleiding zijn en waar je aan toe bent. Betaling kan geschieden per bank.

Hoe lang duren de autorijlessen?

De autorijlessen bij spoedcursus-rijlessen duren 50 minuten waarna altijd 5 minuten wordt geëvalueerd zodat je na afloop van iedere rijles exact weet wat je vorderingen zijn.

Waar kan ik de autorijlessen volgen?

Als je van plan bent bij spoedcursus-rijlessen.nl je auto rijbewijs in een korte tijd snel te halen kan je de auto rijles nemen bij onze autorijschool in de regio's en omstreken van Amsterdam, Almere, Zaandam, Haarlem, Utrecht, Hilversum, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Vlaardingen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Venlo, Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht. Op al deze locaties staan de deskundige rijinstructeurs voor de spoed autorijlessen voor je klaar zodat je snel het rijbewijs kunt gaan halen!

Wat houdt de Examengarantie in?

Het kan gebeuren dat op het rijexamen blijkt dat je nét je dag niet hebt. Doordat spoedcursus-rijlessen de examengarantie standaard aanbiedt tegen een beperkte meerprijs van € 75,00 kan je dus altijd met een gerust hart op herexamen gaan en kom je niet meer voor vervelende verrassingen te staan. Op deze wijze heb je ruimte over om wat extra rijlessen te nemen die de instructeur je adviseert. De examengarantie is 1 jaar geldig en gaat in bij de eerste rijles.

Kan ik bij Spoedcursus-rijlessen overal meteen van start?

Ja, je kunt direct van start met een vrijblijvende rijtest en spoedig gaan starten met de rijopleiding. Hierdoor kun je tevens op een korte termijn je spoedopleiding autorijbewijs volgen, ook bij jouw in de buurt en helpen we je vanaf het eerste contact met het zo snel en goedkoop mogelijk halen van je auto rijbewijs!

Kan ik zelf bepalen wanneer ik autorijles krijg?

Ja, de autolessen worden in overleg tussen jou en de rijinstructeur in een verkorte periode ingepland, je kunt rijlessen wanneer het jou het beste uitkomt zodat je eventueel een snelcursus auto rijbewijs op maat kunt volgen.