Binnen één week je autorijbewijs met het Rijbewijskamp!

Spoedcursus-rijlessen.nl rijbewijskamp

Geniet van de vrijheid met het snel halen van het autorijbewijs! Heerlijk ontspannen en lekker in het weekend met de auto weg gaan en niet afhankelijk zijn van het openbare vervoer met al zijn vertragingen...

Heb je vanwege je nieuwe baan snel je rijbewijs B nodig en zoek je met spoed naar een goede autorijschool? Heb je een weekje vrij of ben je op zoek naar een rijleskamp voor het auto rijbewijs waar je alle autorijlessen kunt volgen? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken!

Spoedcursus-rijlessen geeft je snel antwoord op al deze vragen en biedt een auto spoed rijopleiding op maat aan met een theoriecursus online door het hele land. Vanwege de compactheid en de goede werkwijze van spoed autorijles heb je minder autorijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs.

Werkwijze auto rijbewijskamp

Deze spoedcursus voor het autorijbewijs is voor iedereen die 16,5 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat voordat deze aan de opleidingsdagen gaat beginnen. Dit is de beste wijze om met spoed vanaf 17 jaar voordelig je autorijbewijs te halen!

De spoedopleiding voor het autorijbewijs bestaat uit drie gedeelten, te weten:

1. De auto rijtest

Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je de autorijopleiding kunt volgen die het beste bij je past, wordt er bij iedereen gestart met een rijtest. De kosten van deze 1,5 uur durende proefles bedragen € 65,00 en is vrijblijvend. Er wordt gekeken hoe je feeling is voor het voor het auto rijden, hoeveel autorijlessen je nodig hebt, binnen hoeveel dagen je het auto rijbewijs kunt halen en wat de totale kosten zullen gaan bedragen.

2. De cursusdagen

Je kunt vanzelfsprekend zelf aangeven wanneer je tijd hebt om deze rijopleiding te kunnen volgen en de rijlesdagen in te plannen. Als je een snelcursus voor je autorijbewijs in 1 week of in 10 dagen wenst te gaan volgen kan je de auto rijles nemen bij onze autorijschool in de regio's en omstreken van Amsterdam, Amstelveen, Zandvoort, Hoofddorp, Almere, Zaandam, Haarlem, Utrecht, Hilversum, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Vlaardingen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Venlo, Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Echt, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Hoensbroek, Parkstad en Maastricht. Het spreekt voor zich dat je ook kunt starten indien je woonachtig bent in alle omringende woonplaatsen.

De rijlesdagen worden zodanig ingepland dat je direct na de auto rijopleiding aansluitend kunt afrijden voor je praktijk rijexamen. De prijzen van deze snelcursus autorijbewijs zijn vanaf € 605,00 inclusief 10 autorijlessen, de theorie cursus en het praktijkexamen.

Wanneer je bij spoedcursus-rijlessen een versnelde autorijopleiding van 1 week of 10 dagen met tegen een meerprijs van € 75,00 een examengarantie neemt en van ver komt, bestaat de gelegenheid voor een goede en betaalbare overnachting voor € 65,00 voor 2 personen per nacht voor een 1 persoonskamer met gratis wellness. Uiteraard ben je vrij om van deze mogelijkheid tot overnachting gebruik te maken, afhankelijk van je woonplaats.

3. Het auto CBR praktijk examen

Voor het laatste deel van je rijopleiding, het praktijkexamen, geven wij je de zekerheid dat je zeer goed bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs. Dat bewijst de 30 jarige ervaring en ons hoge slagingspercentage! Mocht je desondanks de pech hebben met een onvoldoende resultaat, kan je tegen een meerprijs gebruik maken van de examen- garantie, deze zorgt ervoor dat je spoedig weer kunt afrijden voor je nieuwe rijexamen.

Als je buiten de examenregio woont, adviseert spoedcursus-rijlessen je om vanaf een centraal punt te vertrekken en te eindigen. Hierdoor voorkom je dat je 20% van je rijlestijd onnodig verloren gaat en niet telkens dezelfde route rijdt , waarmee je snel vele euro’s kunt besparen.