Haal in 2 tot 8 weken jouw autorijbewijs

Spoed autorijopleiding

Spoedcursus-rijlessen.nl biedt naast het auto rijleskamp ook de spoedopleiding in 2 tot 8 weken voor het auto rijbewijs aan. Deze beide spoedopleidingen zijn erg populair omdat de mogelijkheid bestaat om in een korte periode naar eigen wens snel het autorijbewijs te halen.

Tijdens deze spoedcursus autorijles krijg je op een intensieve wijze rijles, doordat de rijlessen korter op elkaar gepland zijn. Je leert echter veel meer in een korte periode. Dat scheelt je tijd en geld. Iedere spoedopleiding voor het auto rijbewijs begint met een vrijblijvende rijtest,waarvan de kosten € 65,00 bedragen. Bij deze vrijblijvende proefles maak je kennis met de vaste rijinstructeur, hij zal kijken hoe je feeling en aanleg is voor het auto rijden, wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid en hoeveel autorijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs.

Na de rijtest weet je hoe kort de rijopleiding gaat duren, hoe snel je kunt afrijden voor je rijexamen en wat de kosten van de cursus zijn. Op deze manier krijg je uiteraard tenslotte uitstekend maatwerk met een hoog slagingspercentage en weet je snel waar je aan toe bent!

Het praktijk rijexamen

Bij aanvang van deze snelcursus voor je auto rijbewijs in 2 tot 8 weken kan je de auto rijles nemen bij onze autorijschool in de regio's en omstreken van Amsterdam, Amstelveen, Zandvoort, Hoofddorp, Almere, Zaandam, Haarlem, Utrecht, Hilversum, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Vlaardingen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Venlo, Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Echt, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Hoensbroek, Parkstad en Maastricht. Het spreekt voor zich dat je ook kunt starten met de autorijlessen indien je woonachtig bent in alle omringende woonplaatsen. Bij een auto rijopleiding die korter duurt dan 1 maand is het wel van belang dat je vooraf je auto theoriecertificaat al in bezit hebt.

Als je buiten de examenregio woont, adviseren wij je om vanaf een centraal punt te vertrekken en te eindigen. Hierdoor voorkom je dat je 20% van je lestijd onnodig verloren gaat, waarmee je al snel vele euro’s kunt besparen.

Spoedcursus-rijlessen streeft ernaar dat je de eerste keer slaagt voor je auto rijbewijs. Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je tegen een beperkte meerprijs van slechts € 75,00 een jaar tijd gebruik maken van onze examengarantie. Wij betalen voor jouw het herexamen zodat je zelf extra ruimte over hebt om de geadviseerde rijlessen te nemen.